Dragostea l-a înnebunit de tot pe Ilie Năstase! S-a tatuat de dragul noii iubite

13 noiembrie 2018 10:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase face gesturi nebuneşti pentru actuala lui iubita, Ioana Simion. Fostul tenismen (72 de ani) a călcat pentru prima dată într-un salon de tatuaje, unde un artist i-a scris pe mână numele actualei lui partenere. Deşi în trecut nu era adeptul desenelor pe piele, Ilie Năstase şi-a călcat pe inimă de când în viaţa lui a apărut Ioana.

Ilie Năstase simte din nou fiorii dragostei şi se comportă ca un adolescent. Fostul tenismen se iubeşte de trei luni cu Ioana Simion (42 de ani), o costănţeancă pe care a cunoscut-o vara trecută pe Litoral. Bruneta a reuşit să-i aducă liniştea după scandalurile din ultimul an pe care le tot avea în căsnicia cu Brigitte Năstase, dar şi să-l facă să gândească mai liber şi să adopte un look complet schimbat.

"E meritul meu barba domnului Ilie Năstase. Eu i-am spus că este mai sexy aşa", s-a lăudat Ioana la Antena 1. Tot bruneta l-a dat de gol pe tenismen că acesta şi-a tatuat numele ei pe mână, gest pe care l-a făcut fără nicio umbră de regret.

"Mi-am făcut un tatuaj... E foarte fin. Am intrat într-un salon când am fost la un prieten, la Monaco. Şi ea mi-a promis că îşi face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte 2-3. Ea este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut. Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta", a spus Ilie Năstase.

Cum s-au cunoscut Ilie Năstase şi Ioana Simion

Ilie Năstase a remarcat-o repede pe Ioana Simion. Totul s-a întâmplat la un restaurant din Mamaia, unde bruneta lua masa. Fostul sportiv a trimis iniţial ospătarul la masa ei ca să-i ofere o băutură, apoi văzând că refuză a venit chiar el. "Am stat puţin de vorbă şi i-am reamintit la un moment dat că este un bărbat însurat. El m-a asigurat că o să divorţeze şi mi-a spus şi data. la câteva minute l+am întrebat din nou despre divorţ ca să-l verific dacă data este corectă sau a minţit. Are multe calităţi. Dimineaţa când ieşim la cafeluţă, întotdeaua vine cu un trandafir alb. probabil că de dragul lui o să-mi fac şi eu un tatuaj", a mărturisit Ioana.

Ilie Năstase şi Ioana s-au jucat în weekend de-a căsătoria

Invitaţi la un eveniment, care a avut loc weekendul trecut la Slănic Moldova, Ilie Năstase şi Ioana Simion au pus în scenă un joc prin care şi-ar fi oficializat relaţia şi ar fi marcat momentul într-o sală de festivităţi alături de primar şi de o prietenă a brunetei, care s-a autointitulat naşă de cununie. Cei doi au explicat apoi că totul a fost o glumă, dar că nu ar fi exclus să ajungă şi în acest punct. Ilie Năstase a divorţat recent de Brigitte după o relaţie de 8 ani, iar Ioana a pus şi ea punct unei căsătorii de 22 de ani din care a rezultat un copil.   

Citeşte şi:

Iubita tinerică a pus stăpânire pe averea lui Ilie Năstase! Avem dovada!

Cum şi-a răsfăţat Ilie Năstase iubita de ziua ei. Avem poza!

Mai multe