Drama Andreei Bălan, după ce era să moară la a doua naștere: “Nu mai pot avea copii. Am decis să mă mărit pe patul de spital!”

11 aprilie 2021 20:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan (36 de ani) a trecut printr-o dramă în urmă cu doi ani, atunci când, la nașterea celei de-a doua fetițe, Clara, era să moară. Artista și-a deschis sufletul în prodcastul “Acasă La Măruță” și a dezvăluit că, din cauza problemelor medicale, ea nu mai poate avea copii.

Pe 4 martie 2019, atunci când a născut-o pe Clara, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac pe masa de operație, iar după aceea solista a fost operată de încă trei ori. Cântăreața a realizat însă că putea să moară abia la a doua operație, după naștere. “Eu nu am realizat ce s-a întâmplat, am făcut șoc. Doctorii mi-au spus că am făcut embolie amniotică, ca mi-a intrat lichidul amniotic în sânge și am făcut stop cardiorespirator. Nu-mi aminteam nimic. Ba chiar făceam glume: uite, domne, era sa mor! Mi-am dat seama ca puteam să mor cu adevărat când am ajuns acasă și mi-a țâșnit sângele din operație! Am fost tăiată de trei ori în decurs de o lună”, a povestit solista, invitată la prodcastul “Acasă La Măruță”.

Andreea Bălan: "Atunci am decis să refac trupa Andre și să mă mărit"

Artista a dezvăluit că a rămas cu probleme de sănătate pe viață și că medicii i-au spus atunci că nu mai poate avea copii. “Am ramas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a mai spus solista cu lacrimi în ochi.

Andreea Bălan a mărturisit că, după momentul în care era să moară, a luat imediat decizia de a se căsători cu actorul George Burcea, cu care acum se afla în plin proces de divorț. “Când m-am trezit după anestezie, eu eram amețită, nu-mi dădeam seama ce se întâmplase cu mine. Atunci am decis să refac trupa Andre și să mă mărit. Pe patul de spital am decis. Nu mă așteptam când m-am măritat să divorțăm după patru luni. Când te măriți ai impresia că o faci pentru toată viața, dar uite că nu a fost așa”, a mai spus Andreea.

Citește și:

Andreea Bălan și-a salvat averea de un milion de euro. A făcut partajul înainte de nunta cu George Burcea

Andreea Bălan, despre relația cu tatăl ei: "Nu suntem certați. Îl iubesc foarte mult, fără el Andre nu exista"

Mai multe