Drama Otiliei Bilionera: își visează, zilnic, bunica moartă de Covid. Incredibil ce-i cere bătrânica de pomană

10 decembrie 2021 15:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Otilia Bilionera (29 de ani) a trăit o adevărată dramă pe perioada pandemiei. Cântăreața și-a pierdut bunicii care au crescut-o, unul după altul, la diferență de doar nouă zile. Și acum o visează pe bunica ei, care îi cere să-i dea de pomană și să-i facă praznice.

„Îmi cere câte o cană de cafea!”

Otilia Bilionera nu își poate reveni după moartea bunicilor ei. Pe bunic l-a pierdut pe 4 septembrie. Acesta s-a stins din viață de bătrânețe.

Pe 13 septembrie, și bunica Otilei, infectată cu Covid, a pierdut lupta pentru viață.

„Bunicii mei au murit în septembrie anul acesta, la o diferență de 9 zile unul de celălalt. Întâi bunicul, apoi bunica. A fost devastator pentru că m-au crescut și erau ca și niște părinți pentru mine. Bunicul nu se știe, cred ca a avut o ocluzie intestinală, l-am dus la spital, a stat internat o săptămână, iar după o săptămână l-am adus acasă și la trei zile a și murit. Bătrânețea, avea 88 de ani. Nu i-am făcut autopsia. La nouă zile a murit și bunica. Ea suferea de Alzheimer. Și-au dorit toată viața să nu trăiască unul fără celălalt, bunica nu a realizat că bunicul a murit. Mai ales modul cum a murit bunica, de Covid. Nici nu am putut să o vedem. Au sigilat-o și mi-a părut rău!”, ne-a povestit Otilia.Cântăreața își visează și acum frecvent bunica decedată de Covid. „Încă îi mai visez. Am fost apropiată, am des vise cu ei. I-am visat săptămâna trecută pe amândoi. Nu mi-e frică, vorbesc și sunt fericită, uneori îmi cere câte o cană de cafea bunica. Îmi cere chestii și eu zic: bunica, e pandemie! A dat mama, a făcut o pomană pentru ea pentru mai multă lume”, a adăugat cântăreața.

Mai multe