Dramă pentru Mihai Albu: mama lui, internată la Terapie Intensivă

8 septembrie 2014 19:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vești proaste pentru Mihai Albu. Mama lui a fost internată la Terapie Intensivă după ce i s-a făcut rău. Duminică noapte, femeia, în vârstă de 86 de ani, s-a simțit foarte rău. Deși fiul ei a chemat Salvarea de două ori, starea ei nu s-a ameliorat, astfel că luni dimineață a dus-o la spital.

Designerul Mihai Albu trece prin momente grele. Mama lui, în vârstă de 86 de ani, a fost internată azi-dimineață în spital și se află la Terapie Intensivă. Luni, i s-au făcut analizele, urmând ca medicii să stabilească exact diagnosticul.

”Nu e deloc bine. Nu are neapărat o boală, ci un dezechilibru chimic foarte puternic. Are probleme și cu inima, și cu tensiunea. Mâine îmi vor spune medicii exact ce tratament trebuie să urmeze. De câteva zile, nu se simțea bine”, a spus Mihai Albu pentru Click!, cel care a și dus-o pe mama lui la spital.

”Chiar dacă azi-noapte (în noaptea de luni spre duminică n.r.) a venit Salvarea la ea de două ori, tot rău îi era, așa că de dimineață am dus-o la spital și medicii au considerat că trebuie internată”, a mai declarat designerul.

Mai multe