Drama prin care trece Eugenia Şerban: "Nu mă gândesc la boală" VIDEO EXCLUSIV

22 august 2014 0:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eugenia Şerban, 45 de ani, a vorbit în cadrul emisiunii Click! de la Prima Tv de joi seară despre cum a debutat ca actriţă, cum a decis să rămână însărcinată cu fiul ei dar şi despre boala de care suferă. Actriţei i-au necrozat sânii în urma unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a implanturilor de silicon, puse pe când avea 29 de ani.

În cadrul interviului acordat în exclusivitate emisiunii Click! de la Prima tv de joi seară, actriţa Eugenia Şerban a vorbit despre cum a început să cocheteze cu lumea showbizului. "Nu m-a îndrumat nimeni spre această meserie. Din copilărie am avut o pasiune pentru muzică şi poezie şi am încercat în acest domeniu. Pe vremea aia era doar Cântarea României, nu existau oportunităţile de astăzi. Primul rol l-am jucat în Turda la 18 ani şi jumătate".

Eugenia a devenit mamă de tânără, la îndemnul profesoarei de actorie. "Profesoara mea de actorie de la cea vreme m-a sfătuit să rămân îsărcinată în acea perioadă şi mă bucur enorm că i-am urmat sfatul. Am stat 2 ani acasă şi am avut grijă de Lawrance (n.r. fiul actriţei). Viaţa mi s-a schimbat atunci. Responsabilităţile au fost mult mai mari şi chiar dacă am rămas mamă singură la 2 ani, dintr-o nepotrivire de caracter am vrut să îi creez fiului meu un mediu frumos în care să crească", a povestit actriţa.

Referitor la boala cu care aceasta se confruntă de ani buni, actriţa a dezvăluit faptul că nu se gândeşte foarte mult la această suferinţă. „Aveam cam 29 de ani. După o naştere, sânii se mai lasă, de aceea, am apelat la chirurgia estetică. Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai ţin încă 20 de ani. Când m-am operat, eram foarte slabă. Mai târziu, după ce am pus pe mine nişte kilograme, aveam sânii foarte voluminoşi, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran şi am făcut o operaţie pentru scoaterea silicoanelor", povestea în urmă cu 2 ani la Antena 2. Acum actriţa a declarat pentru Click!: "Mă simt foarte bine pentru că nu mă gândesc la boală. Îmi trăiesc viaţa normal ca şi ceilalţi. Mie problemele la sâni mi-au apărut după scoaterea implanturilor, dar iubitul meu a fost lângă mine şi m-a susţinut în tot acest timp".

Mai multe