Droguri pentru VIP-uri. Vedete aduse cu duba ca să «toarne»

12 iulie 2018 20:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi grea pentru câţiva mondeni de pe la noi! Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, dar şi Marian Ionescu, de la Direcţia 5, au fost aduşi cu duba ieri la DIICOT Ploieşti ca să dea explicaţii într-un dosar de trafic de droguri. Calitatea lor a fost de martori.

Cocaină şi canabis pentru vedete şi oameni de televiziune! Anchetatorii au informaţii că mai mulţi artişti cu dare de mână ar consuma droguri scumpe, astfel că ieri au avut loc percheziţii la locuinţele acestora, din Bucureşti şi Prahova.

Pe lista martorilor se află designerul Răzvan Ciobanu, jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, dar şi chitaristul Marian Ionescu. Acesta ne-a declarat scurt, fără să recunoască dacă a fost sau nu citat la DIICOT: „Nu am nici o legătură cu acest subiect. Nu consum droguri”. Se pare că fiul acestuia, Carmin Ionescu, care este şi basistul trupei Direcţia 5, ar apărea în dosar în calitate de consumator, spun surse judiciare. S-a vehiculat şi numele lui Oreste Teodorescu în dosarul stupefiantelor, dar el a negat că ar avea vreo implicare.

Chiar şi aşa, cu toţii trebuie să le spună acum procurorilor tot ce ştiu despre filiera în care apare drept traficant manelistul Elis Armeanca, băiatul lăutarului Dan Armeanca.

Acesta le-ar livra VIP-urilor cocaină şi canabis. Stupefiante de mare risc, care dau dependenţă şi costă enorm de mult. Denumit şi drogul bogaţilor, un gram de cocaină depăşeşte 100 de euro, iar unul de canabis în jur de 50 de lei. Elis nu a fost găsit acasă de mascaţi, astfel că a fost citat să se prezinte astăzi la audieri. Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu au ieşit ieri la prânz de la DIICOT Ploieşti, dar au refuzat să dea declaraţii.

Mai multe