Dublă aniversare în familia Geambașu! Călin și-a serbat ziua alături de fiul lui de 12 ani

2 noiembrie 2020 9:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Călin Geambașu (44 de ani) și-a serbat ziua pe data de 30 octombrie, iar a doua zi, pe data de 31 octombrie, fiul său, DaviN a împlinit vârsta de 12 ani.

”Născut de Halloween, să învingă balaurii, deghizându-se printre ei. DaviN azi a împlinit 12 ani. Filmarea am făcut-o acum 2-3 zile în cadrul "Proiectului Pandemia", când, stând în casă, am tras până acum 51 de melodii cu Michael Jackson. Mai avem 4 și e gata. Happy Halloween! Alungați monștrii din voi! Nu sunt decât o iluzie...”, a scris Călin Geambașu pe Facebook, în dreptul unor imagini cu fiul său, care țopăie de bucurie cu o mască pe față.

Călin Geambașu s-a împăcat cu tatăl lui anul trecut

Cei doi, tată și fiu, au primit o mulțime de mesaje de felicitare. La ziua lui DaviN a venit și Angelica Cadar, iubita artistului și mama copilului său. Anul trecut de Crăciun, Călin s-a împăcat cu tatăl lui, Petre Geambașu, după câțiva ani în care s-au certat public. Călin i-a reproșat tatălui său că l-a bătut și că îl pedepsea des, și de aceea îl punea să mănânce de pe capacul de la WC. Acum, e liniște și pace în familia Geambașu, iar bunicul Petre le calcă mereu pragul casei. Și acesta își va serba ziua pe 6 noiembrie, când va împlini 77 de ani.

Mai multe