Ducu Ion este cel mai grijuliu tătic FOTO EXCLUSIV

25 iulie 2015 11:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ducu Ion (34 de ani) a fost surprins la cumpărături. Fotoreporterii Click! l-au surprins intrând într-un supermarket din Capitală, în timp ce Ioana Blaj (28 de ani) avea grijă de bebelușul lor.

Producătorul este un tată grijuliu și face toate cumpărăturile pentru familie. El a cumpărat, printre altele, pâine și lactate. Cât timp Ducu a fost în supermarket, actrița și copilașul l-au așteptat cuminți în mașină. Ajunși acasă, Ducu și Ioana și-au împărțit responsabilitățile. Actrița l-a luat pe micuțul Filip în brațe, iar el s-a ocupat sacoșile de cumpărături și a cărat căruțul copilașului.

Filip l-a așteptat cuminte pe tăticul lui

Ioana și Ducu au devenit părinți în 2014. Producătorul a fost căsătorit cu actrița Diana Dumitrescu, cu care a avut o relație de șase ani. La puțin timp de la despărțirea de fosta soție, el s-a cuplat cu Ioana.

Cei doi își iau în serios responsabilitățile de părinți, însă nu au renunțat la cariere lor.  Ducu se ocupă de compania de producție „D-Studio”, iar Ioana a jucat în filmul “Live”, regizat de Vlad Păunescu, care a avut priemiera în luna mai a acestui an.

Mai multe