După 10 ani de audiențe-record, emisiunea ”O dată-n viață” este scoasă din grila TVR 1

29 martie 2017 13:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emisiunea ”O dată-n viață”, găzduită de Iuliana Tudor, nu va mai face parte din grila TVR 1. Decizia televiziunii române vine după zece ani de audiențe-record realizate de o emisiune de folclor atipică. Din 22 aprilie, emisiunea va putea fi urmărită al TVR 2.

Este a doua schimbare în ultimul an pentru una dintre cele mai de succes emisiuni de la TVR. În toamna anului trecut, ”O dată-n viață” a fost mutată sâmbăta, după ce ani la rândul a înregistrat audiențe-record vineri seara.

Mutarea emisiunii prezentate de Iuliana Tudor pe TVR 2 vine în repoziționării TVR 1 ca un post cu emisiuni de știri și talk-show, conform Pagina de Media.

Emisiunea ”O dată-n viață” a fost gândită de Titus Muntean într-un moment în care televiziunile nu reușeau să ofere publicului un ”show original, pur românesc”. Prima ediție a fost prezentată în 2007. "Când am început nu ne-am propus nimic pe termen lung - doar să facem un program de calitate", declara la un moment dat Iuliana Tudor, absolventă de Conservator, care de altfel interpretează, la începutul fiecărei piesa de deschidere a show-ului.

Mai multe