După 13 ani de America, Monica Bârlădeanu are tăria să recunoască un adevăr dureros

30 aprilie 2018 12:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Bârlădeanu și-a dorit să se facă avocat, dar în timpul facultății s-a îndrăgostit de televiziune, iar pasiunea s-a transformat treptat în meserie. Gazda emisiunii ”Ferma vedetelor” s-a școlit în America, unde a luat cursuri de televiziune și actorie, iar după 13 ani s-a întors în țară schimbată radical cel puțin într-o privință.

America a însemnat pentru Monica nu doar multă școală, într-un domeniu în care americanii se pricep cel mai bine, ci și transformarea într-o femeie în toată firea, sigură pe sine și eliberată de cele mai nocive dependențe care  i-au marcat copilăria și adolescența.

După 13 ani petrecuți peste Ocean, Monica are curajul de a recunoaște un adevăr incomod. Țara tuturor posibilităților înseamnă în primul rând locul în care trebuie să fii foarte cinstit cu tine însuți ca să supraviețuiești.

”Aș spune că am reușit s-mi răspund la câteva întrebări despre mine. Cel mai important lucru pe care l-am câștigat însă este libertatea. Eliberarea de diverse dependențe: cum ar fi opinia celorlalți despre mine sau nevoia de-a fi ce vor alții să fiu, și nu cine sunt cu adevărat, din dorința de-a fi iubită de ceilalți. Acestea mi se par cele mai nocive dependențepe care le aveam de când eram mică”, a declarat Monica pentru revista ”Stil & Elan”.

Monica Bârlădeanu și-a început cariera în televiziune în 2002 la nou lansatul atunci B1 TV. în 2004, vedeta a plecat la Los Angeles, unde a urmat cursuri de televiziune și de actorie. A jucat în numeroase filem românești, americane și italiene, printre care ”Moartea domnului Lăzărescu”, ”Despre oameni și melci”, ”Francesca” sau ”Closer to the Moon”. Actrița a primit roluri și în seriale internaționale de succes, precum ”Lost” sau ”CSI”. În 2018 a revenit în televiziune, în postura de prezentatoare a show-ului ”Ferma vedetelor” de la PRO Tv.

Mai multe