E îndrăgosit lulea! Nick Rădoi, declaraţii siropoase de dragoste pentru noua iubită

26 iulie 2014 12:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea nu ţine cont de vârstă! O demosntrează Nick Rădoi (51 de ani), care pare mai îndrăgostit ca niciodată. Milionarul român, stabilit în America, s-a cuplat de câteva săptămâni cu prietena Monicăi Gabor. Mădălina Apostol (30 de ani) şi afaceristul formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz.

Totul a început pe Facebook. După ce afaceristul a curat-o pe Mădălina Apostol în mediul virtual, lucrurile au avansat şi tânăra a răspuns pozitiv invitaţiei milionarului de a petrece o vacanţă peste Ocean. Trei săptămâni, românca a dus o viaţă de huzur. De câteva zile, confidenta surorilor Gabor s-a întors pe plaiuri mioritice, însă plecarea sa i-a lăsat un gol imens în inimă afaceristului. Nick Rădoi a postat pe contul lui de Facebook câteva versuri prin care îi declară public iubirea Mădălinei.

"Mi-e dor de tine,

de chipul tău,de al tău grai,Şi-am ajuns să te ador!Mi-e dor de tot… ce ar fiputut să fie.Mi-e dor de clipa fărăde sfârşit.Mi-e dor de tot ce efrumos pe lumeMi-e dor de mine şimi-e dor de...voi prieteni dragi!Mi-e dor dedorul cel mai dor.Mi-e dor de steauacea mai stea.Mi-e dor de România mea!Ochii mei lăcrimează uşor,cu sufletul de călător", a scris milionarul român pe contul său de socializare la descrierea unei fotografii în care apare zâmbitor alături de noua iubită. 

Mai multe