E oficial! Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au divorţat azi FOTO EXCLUSIV

15 iulie 2014 10:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Credea că mai are de aşteptat până în septembrie ca să divorţeze de Valentina Pelinel, dar iată că, de marţi, Cristian Boureanu e un bărbat liber.

Politicianul de 41 de ani a ţinut ca mariajul său să fie anulat de judecători, când un divorţ la notar ar fi durat o lună, şi a dat doar peste probleme. Prima cerere de divorţ a fost înregistrată în 7 aprilie la Judecătoria Sectorului 6, însă i-a fost respinsă pentru că lipseau acte. După mai multe reexaminări, el şi Valentina au mers la mediator şi au solicitat divorţul prin acord. Surpriză însă: primul termen pentru procesul de divorţ fusese stabilit pe 5 septembrie.

Cum, necum, Boureanu a reuşit să "scape" de modelul de 33 de ani mai repede, iar marţi dimineaţa a anunţat, prin intermediul paginii sale de Facebook, că e liber legal.

Fostul europarlamentar a venit singur la Judecătoria Sectorului 6, la primele ore ale dimineaţii. Cu un zâmbet larg pe buze, îmbrăcat la partu ace într-un costum albastru şi o cămasă albă, Boureanu a dat clar de înţeles că îşi dorea de mult divorţul. 

La ieşire, a fost întrebat ce se urează după ce a semnat actele de divorţ. Dezinvolt, Cristian a răspuns imediat: "Să fie într-un ceas bun".

Valentina nu a venit să semneze în persoană actele, dar a trimis pe cineva. La scrut timp după ce divorţul a fost oficializat, ea a postat o imagine în care sare cu paraşuta şi zâmbeşte larg, probabil din dorinţa de a-i arăta fostului soţ că nu o interesează ce face el acum.

Mai multe