E singură sau nu? Lora face confesiuni emoţionante

5 ianuarie 2015 9:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce s-a lăsat fotografiată, de curând, pe o reţea de socializare, cu un inel nou pe deget, Lora (32 de ani) a mărturisit fanilor cum trece ea mai uşor peste suferinţe: doar cu ajutorul iubirii.

S-a despărţit de fostul soţ, actorul Dan Badea (36 de ani), după doi ani de mariaj, iar, în prezent, solista nu vrea să ofere prea multe detalii despre viaţa ei intimă. Totuşi, Lora a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj prin care dezvăluie prietenilor virtuali modul în care se reface emoţional după divorţul prin care a trecut în luna octombrie a anului trecut: „Iubirea este medicamentul suferinţei. Din păcate, nu există în farmacii. Dacă o găseşti şi o împărtăşeşti, ai grijă de ea. E floare rară…”, a scris Lora, pe reţeaua de socializare.

Să fi găsit, oare, Lora iubirea din nou? Imediat după divorţ, cântăreaţa a fost „cuplată” de gurile rele cu fostul iubit al Doiniţei Oancea, Ionuţ Ghenu, cel care este şi managerul artistei. Deşi cei doi petrec foarte mult timp împreună, artista a infirmat zvonurile potrivit cărora întrea ea şi Ghenu ar fi ceva mai mult decât o relaţie profesională.  

Mai multe