Ea a luat primul Golden Buzz din Românii au talent 8: «Atâta grație la 11 ani nu am văzut»

16 februarie 2018 23:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru prima dată în acest sezon al emisiunii "Românii au talent", o concurentă a primit Golden Buzz de la Andra, iar acest lucru a trimis-o direct în finală. Jurații au fost emoționați de Bianca Badea, o fetița în vârstă de 11 ani care a practică baletul de la vârsta de trei ani.

Părințiii au trimis-o la cursuri de balet acum şapte ani, iar de atunci, Bianca Badea a făcut ceea ce i-a plăcut cel mai mult: să fie pe scenă și să transmită emoții oamenilor. Are vârsta de 11 ani, dar este impecabilă, așa cum i-a spus Mihaela Rădulescu. Bianca a avut un număr sensibil de balet neo clasic, cu care a dat pe spate juriul "Românii au talent". Tânăra balerina a mărturisit că nu s-ar fi gândit niciodată că ar putea primi Golden Buzz, deoarece doar cei mai experimentați au acest privilegiu. Ba chiar, când a sunat pe cineva din familie pentru a anunța că a fost trimisă direct în finală, nimeni nu a crezut-o.

Cei patru juraţi au avut numai cuvinte de laudă pentru micuţă. „Ești minunată, m-ai năucit. Ești impecabilă”, a spus Andra. „Atâta grație la 11 ani nu am mai văzut niciodată. Numai catifea m-ai făcut. M-ai năucit”, i-a transmis Andi Moisescu.

„Cred că asistăm la un nume mare din balet mondial”, a spus Mihaela Rădulescu. „E un privilegiu să fii de față atunci când se naște un fenomen. Ești un înger care a venit să se joace cu mințile noastre. Ce să mai zic?”, a declarat Florin Călinescu. 

Mai multe