Ea a prins buchetul la nunta Andei Adam VIDEO

9 iunie 2015 9:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu s-a furat mireasa şi nici nu s-a rupt turta, dar Anda Adam a ţinut de o anumită tradiţie la nunta ei: aruncatul buchetului miresei. După miezul nopţii, domnişoarele invitate la petrecere s-a strâns pentru a prinde buchetul şi a vedea cine are cele mai mari şanse să devină curând mireasă.

Anda Adam a avut un superb buchet din trandafiri şi bujori albi, pe care l-a aruncat aşa cum spune obiceiul, iar una dintre domnişoarele invitate la nuntă l-a prins. Deşi la petrecere se aflau mai multe vedete, buchetul a fost prins de cineva care nu are deaface cu showbiz-ul, o tânără pe nume Cristina, care a primit apoi şi voalul de mireasă al Andei. 

Anda Adam şi Sorin Andrei s-au căsătorit duminică (7 iunie), după opt luni de relaţie. Solista a avut 400 de invitaţi la nuntă, printre care numeroase vedete, colegi de breaslă de-ai săi. În plus, Anda a avut patru domnişoare de onoare: Roxana Vancea, Sonia, Mihaeala Pârvulescu și Claudia Iosif, care au purtat toate rochii argintii. Ceremonia religioasă a fost ţinută la Biserica din Snagov, iar petrecerea şi cununia civilă pe malul lacului, pe pajiştea de la Vila 23. 

Mai multe