Ea e „bomba” sexy de la „Vocea României”

16 octombrie 2015 22:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea de-a cincea ediție din noul sezon de la „Vocea României”, transmisă vineri seară (16 octombrie) la PRO TV, a fost de senzație. Mai ales atunci când a fost prezentată Elena Niciu (33 de ani). Solistă în orchestra condusă de Petre Geambașu, tânăra artistă i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei din staful emisiunii, nu doar pe antreniri.

Elena s-a prezentat la audițiile pe nevăzute îmbrăcată într-o rochie foarte sexy, roșie, din piele ecologică și complet mulată. Ținuta i-a pus în evidență formele de manechin și chiar și bustul generos, lăsat la vedere printr-un decolteu adânc. A interpretat o melodie de Edit Piaf și a fost plăcută în egală măsură de toți antrenorii, dar s-au întors pentru ea doar Loredana și Tudor Chirilă.

Degeaba solistul trupei Vama i-a făcut multe complimente tinerei, Elena a ales să meargă mai departe în competiție cu Loredana. „Am nevoie în echipa mea de femei adevărate, cu sex-appeal. Îmi place de ea, a venit ca o divă”, a spus Loredana, bucuroasă că a fost aleasă ca antrenoare. „Mi-a plăcut mereu de Loredana, din toate punctele de vedere”, a completat și Elena Niciu, care a cochetat cu modelingul în adolescență și, timp de doi ani, a fost și solistă în trupa Candy.

I-a lăsat cu gura căscată și pe angajați

Moga, dezamăgit că nu s-a întors la ea

Și în Orchestra lui Petre Geambașu e la fel de sexy

Mai multe