Ea e fata cea mică a lui Gheorghe Turda! Cum se înțelege cu iubita tinerică a solistului!

2 ianuarie 2019 9:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

GheorgheTurda are două fete superbe, Anca Ioana și Elena Voichița. Pe prima, care este și fata cea mare, a scos-o la rampă în mai multe ocazii, căci tânăra dansa pe melodiile interpretate de tatăl ei, la diverse apariții televizate. Iată o imagine și cu Voichița, fiica cea mică!

Pentru Gheorghe Turda (70 ani), anul care s-a încheiat a fost unul extrem de bun. Noua sa iubită, Nicoleta Voicu, mai tânără cu 23 de ani, a simțit să facă publică relația, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit. Iată că Nicoleta le-a intrat la suflet și celor din familia lui Turda. Click! vă prezintă o imagine rară cu Voichița, fata cea mică a interpretului de muzică populară, și fiul ei, Tudor, adică nepotul lui Turda. Anca a mai apărut în trecut împreună cu tatăl ei în emisiuni de televiziune, dar Voichița a stat departe de luminile reflectoarelor. De Sărbători, artistul și iubita lui au petrecut împreună cu părinții adoptivi ai Nicoletei.

A rămas văduv în 2008

Gheorghe Turda a fost căsătorit, timp de 37 de ani, cu Elisabeta, balerină de profesie. Solistul a rămas văduv în 2008, când partenera lui s-a stins în urma unei boli necruțătoare. "În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, marturisea Turda in revista "Taifasuri".

Mai multe