Ea e iubita secretă a lui Smiley? Cei doi ar avea o relaţie de un an

13 august 2014 13:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când s-a despărţit de Laura Cosoi, în vara lui 2012, Smiley evită subiectul vieţii personale, pe care o ţine secretă. Deşi oficial, este singur, s-a vehiculat că ar avea relaţii cu mai multe domnişoare, printre care şi Sore.

Smiley a negat mereu că ar avea pe cineva, dar, conform revistei Ciao!, artistul are o relaţie de aproape un an cu o tânără pe numele ei Raluca Netca. Fata de 22 de ani nu este străină de lumea showbizului: ea este dansatoare şi colaborează cu Corina, Inna şi Antonia. 

Pentru a se asigura că nimeni nu va afla de relaţia lor, Smiley i-ar fi cerut chiar Ralucăi să le spună cunoscuţilor că are o idilă cu proprietarul unei case de amanet. Însă, potrivit publicaţiei, prietenii celor doi ştiu adevărul, iar Smiley are mereu grijă să îşi răsfeţe iubita secretă: în iunie, a dus-o chiar la Paris, unde au petrecut mai multe zile romantice

Smiley a fost timp de cinci ani de zile cu Laura Cosoi. După ce s-au despărţit, Laura şi-a refăcut viaţa alături de Cosmin Curticapean. Smiley, însă, a preferat că nu vorbească despre orice posibilă relaţie, chiar dacă a fost surprins alături de Loredana Ciubotaru, o fostă concurentă de la "Vocea României" şi relaţia lui cu Sore a părut a fi mai mult decât o simplă prietenie.

Mai multe