Ea este îngerul păzitor al lui Gabi Cotabiţă

11 octombrie 2016 21:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a renunţat duminică la burlăcie, jurându-i credinţă veşnică iubitei sale, Alina (31 de ani). După slujba religioasă, a urmat un chef de pomină, cu 200 de invitaţi. Printre meseni s-a aflat şi mama mirelui, Paula Cotabiţă, pe care apropiaţii lui Gabi au numit-o “îngerul lui păzitor”.

Solistul, care anul trecut a reuşit ca prin minune să fenteze moartea, în urma infarctului suferit la sala de sport, a avut emoţii mari, duminică, ziua în care s-a cununat religios cu Alina.

În timpul slujbei religioase, de la Biserica “Mihai Vodă”, soţia, cu 29 de ani mai tinerică, a stat cu ochii pe Gabi, întrebându-l adesea dacă se simte bine. În spatele lui, o altă femeie îşi frământa mâinile şi se ruga Cerului ca mirele să nu ajungă iar la spital, din cauza căldurii şi a aglomeraţiei din lăcaşul de cult. E vorba despre mama artistului, Paula, în vârstă de 81 de ani. Abia după ce şi-a văzut fiul ieşind din biserică zâmbind, doamna Cotabiţă s-a îndreptat cu paşi mărunţi spre un taxi, sprijinindu-se de un baston.

Au urmat însă alte emoţii pentru ea, căci era anunţată o petrecere de pomină, cu peste 200 de persoane, la un club de fiţe. Aici, doamna Paula a stat de vorbă cu toţi invitaţii, ajutându-şi fiul să facă turul meselor.

“Doamna Paula este o femeie extraordinară. Anul trecut stătea pe holurile spitalului, rugându-se să nu-i moară fiul. Îi aducea mâncare şi îi vorbea chiar şi când Gabi se afla în comă. Duminică seară, ea a intrat cu toată lumea în vorbă, ne-a mulţumit că am fost aproape de fiul ei şi că l-am ajutat la greu”, ne-a spus Cristian Brancu, prezentatorul emisiunii “Agentul VIP” (Antena Stars), prezent şi el la petrecerea care s-a încheiat odată cu cântatul cocoşilor.

Mai multe