Ea este mama lui Cristi din Banat. Femeia seamănă perfect cu fiul ei

17 noiembrie 2014 18:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorica, mama lui Cristi din Banat, este o femeie greu încercată de soartă. Femeia a venit astăzi în emisiunea La Măruţă pentru a spune, cât se poate de clar, că este foarte mândră de copilul ei.

Mama lui Cristi din Banat nu s-a ruşinat nicio secundă de faptul că băiatul ei este homosexual. A descoperit asta pe vremea când el avea 16 ani şi nu era deloc interesat de femei.

"Înainte de a-mi spune Cristi că este gay, simţeam ceva în sufletul meu. Când am vorbit cu el şi l-am întrebat, a spus că voia să-mi scrie ca să aflu. M-a durut când mi-a spus. I-am spus că îl iubesc orice ar fi. Când eram însărcinată credeam că e fetiţă, în primii ani l-am îmbrăcat în fetiţă. Mi-am dat seama că Cristi este altfel când avea 16 ani. Nu era prea prietenos cu fetele. Eu îi iubesc pe amândoi, şi pe Cristi şi pe iubitul lui, Rafa", a declarat femeia la Pro TV.

În prezent, mama lui Cristi din Banat locuişte cu fiul ei, în Spania. Ea a rămas cu un singur copil după ce, acum trei ani, un alt băiat i s-a prăpădit în urma unui accident.

Rămasă fără soţ (care a murit acum 20 de ani), fără un copil şi cu o stare precară de sănătate, femeia are acum o singură bucurie pe lume: pe Cristi.

Mai multe