Ea este noul iepuraș Playboy

14 mai 2015 14:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

În numărul din luna mai al revistei Playboy faci cunoștință cu o mulțime de fete din afara țării, începând cu Gia Genevieve, care-ți surâde pe copertă în viziunea artistică a celebrei fotografe Ellen Von Unwerth.

Apoi, rând pe rând, noua stea a muzicii hip-hop, Azealia Banks, playmate-ul Chelsie Aryn, alte trei ex-playmates din Statele Unite ale Americii și, nu în cele din urmă, modelul polonez Anita Sikorska, fac furori într-o cavalcadă a nudului de bun gust.

În aceeași ediție, Playboy oferă cititorilor săi un fragment din cel mai recent roman publicat de Frederic Beigbeder: „Oona și Salinger”, o poveste de amor cu inflexiuni periculoase. Sunt prezentate în același număr poveștile a 10 dintre cei mai celebri exploratori ai lumii, de la Robert Peary la Charles Lindbergh, de la Herna Cortes la Leif Erikson.

Interviul ediției îl are în prim-plan pe actorul american Vince Vaughn, care vorbește, printre altele, despre cum e să fii pe cai mari din punct de vedere profesional și despre ce înseamnă să fii anarhist.

Cine este Gia Genevieve

Fotomodel și fashion blogger, Gia Genevieve a crescut în suburbiile din Los Angeles (Statele Unite ale Americii). A fost întotdeauna fascinată de Hallywood și și-a început cariera de model pozând în haine retro și reviste auto cu mașini vintage. Și-a adorit cu tot dinadinsul o carieră de manechin și, în cele din urmă a semnat cu agenția Wilhelmina NY, în 2013. Este recunoscută îndeosebi pentru formele sale voluptuoase și stitlul retro. A colaborat cu renumite branduri de lenjerie intimă, precum Eveden, Claudette, Secrets in Lace. De asemenea, a defilat pentru designerul Zana Bayne.

Îi place să pozeze retro

Mai multe