Ea este sora vitregă a Andreei Marin. "Zâna" are numai cuvinte de laudă despre Gabriela FOTO

28 iunie 2015 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată lumea o cunoaşte pe sora Andreei Marin, Cristina, însă puţini ştiu că "Zâna" mai are o soră vitregă, în vârstă de 25 de ani. Tânără, pe numele ei Gabriela, este fiica tatălui Andreei, din a treia căsnicie.

Andreea Marin are o soră vitregă, de 25 de ani, care locuieşte în Iaşi şi este încă studentă, la Facultatea de Arhitectură "G.M. Cantacuzino". Gabriela este fiica tatălui vedetei, din cea de-a treia căsătorie a acestuia, cu Renata Marin. 

Andreea are numai cuvinte de laudă pentru sora ei vitregă, despre care spune că e "o fată frumoasă şi deşteaptă". Diva chiar i-a promovat tricourile pe care Gabriela le confecţionează, conform agentiadepresamondena.com.

Aceasta are o colecţie de tricouri cu citate celebre, iar Andreea a ales să poarte unul de-al lui Octavian Paler: "Ceea ce nu trăm la timp, nu trăim niciodată".

Andreea o ia pe Cristina peste tot cu ea

Andreea Marin mai are o soră, pe care lumea o cunoaşte foarte bine. Cristina, care este căsătorită şi are doi copii, apare alături de fosta vedetă din televiziune la evenimente şi în pictoriale.

Mama Andreei a murit când "Zâna" avea 9 ani 

Andreea şi Cristina şi-au pierdut mama într-un accident de maşină, în 1984. Maşina în care se afla familia lor a fost izbită puternic de un automibil. Cele două fete, care aveau pe atunci 9, respectiv 4 ani, se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Mama lor, Violeta, se afla pe scaunul din dreapta şoferului şi a fost grav rănită şi a murit în drum spre spital. 

Mai multe