Ea i-a pus capac aventurierului Costi Ioniţă! O fostă concurentă la «X-Factor» s-a cuibărit în sufletul artistului FOTO EXCLUSIV

15 iulie 2015 20:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

A colindat o lume întreagă, are succes peste hotare însă tot mai bună e „cărniţa” de acasă.

Zilele trecute, solistul Costi Ioniţă (37 de ani) a fost surprins mână în mână cu o blondă sexy, cu trup de sirenă. Click! a aflat că femeia care s-a cuibărit în sufletul artistului se numeşte Diana Irina Vasian, are 28 de ani, şi a participat la mai multe concursuri muzicale, printre care ”X Factor” , în 2012 și ”Vocea României”, în 2013. Cu toate că se vede de la o poștă că se iubesc, ea e monument de discreție: „Suntem prieteni, am ieşit la film împreună şi chiar am colaborat la o piesă. Ieşim din când în când, în oraș”, ne-a povestit Diana, care intenționează să revină în lumea muzicală. 

Costi Ioniţă, în topul muzical Billboard!

În urmă cu 10 ani mulţi n-ar fi crezut în succesul lui, mai ales că pe vremea aceea era numit manelist. Însă Costi Ioniţă nu se dezice de trecut şi crede că experienţa muzicală l-a ajutat să ajungă un producător de succes în America. Românul a ajuns în Billboard, cel mai important top muzical din lume, alături de artişti precum Rihanna, Maroon 5 şi Nicky Minaj.

Piesa "I need your love" pe care Costi Ioniţă a compus-o şi o cântă împreună cu Shaggy, Mohomby şi Faydee s-a clasat în Billboard, topul oficial al industriei muzicale din SUA. "De aici începe o nouă etapă în producţie. Toţi producătorii, toţi artiştii visează la acest top, acolo trebuie să fii. În Billboard Hot One Hundred nu a mai fost decât un singur român, din ce ştiu eu, Eduard Maya", a spus Costi Ioniţă, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Mai multe