EBa, cât mai ai de gând să slăbești?

13 iunie 2017 21:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apariţia Elenei Băsescu în costum de baie, pe plajă, a stârnit un val de întrebări. Mezina fostului preşedinte al României a slăbit foarte mult, iar apropiaţii îşi fac griji pentru sănătatea ei. Mămică a doi copii, bruneta a ajuns să aibă acum talia unei fete de liceu.

Unii spun că divorţul, alţii vorbesc că doar alimentaţia precară şi sportul excesiv au făcut-o pe Elena Băsescu să aibă o talie atât de subţire. Totuşi, mezina fostului preşedinte a ajuns să cântărească mai puţin de 48 de kilograme la vârsta de 37 de ani, iar apropiaţilor le-a dat emoţii cu talia ei filiformă. Weekendul trecut, bruneta şi cei doi copii ai săi, Sofia şi Traian, au petrecut câteva zile pe litoralul românesc. Din peisaj a lipsit, evident, tatăl copiilor, Bogdan ”Syda” Ionescu. Deşi nu e simplu pentru ea, EBa pare să se fi obişnuit cu situaţia. A fost foarte veselă pe plajă şi s-a jucat cot la cot cu copilaşii ei. Cu ochelari supradimensionaţi şi îmbrăcată într-un costum de baie negru cu slip cu talie înaltă şi şnururi pe margini, nu ai zice că EBa e mama celor doi, ci mai degrabă sora mai mare. 

Înlocuită cu un manechin

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au anunţat că-şi despart drumurile, după o căsnicie de patru ani. Nu mult i-a trebuit fostului ginere al lui Traian Băsescu să se refacă după divorţ. De câteva săptămâni el apare tot mai des alături de Maria Grigoriu, un fotomodel. Maria a devenit cunoscută după ce a realizat mai multe pictoriale pentru branduri celebre de haine, a apărut în câteva videoclipuri şi este imaginea unei clinici.

Mai multe