EBa - la sală a rupt norma, acum bagă şaorma!

12 august 2016 21:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se pare că, în cazul lor, foamea vine odată cu întunericul. Şi nu le-am întâlnit în restaurante exclusiviste, mâncând două frunze de salată şi un ficat de gâscă, ci pe la gherete, cu şaorma la purtător.

N-o vezi la tot pasul pe Elena Băsescu (36 de ani) la coadă, la şaorma cu de toate. Fotoreporterii Click! au surprins-o joi noapte, în Mamaia, cu micuţa Anais (3 ani) după ea, dar şi cu o faţă pe care se citeau oboseala, foamea şi plictisul. EBa a cumpărat un şnitel, o şaorma, cartofi prăjiţi şi o prăjitură, dar să zicem că are o scuză: a mers la sală şi a dat jos 30 kg după ce l-a născut pe Traian junior (un an şi jumătate), iar acum e toată numai fibră, la 50 kg. 

Tot la şaorma a poftit şi Claudiu Săftoiu (47 de ani) şi, culmea, tot pe înserat. Fostul director SIE nu a avut pretenţii şi a ales o şaormerie de cartier, din Bucureşti. Oana Niculescu Mizil (41 de ani) şi-a luat la pachet, de la colţ de stradă, patru kurtos kalacs, celebrii cozonaci secuieşti. Probabil i-a dus şi soţului ei, Marian Vanghelie. Ozana Barabancea (46 de ani), jurata de la “Te cunosc de undeva!” (Antena 1), s-a resemnat: nu poate slăbi, aşa că un ecler sau un tiramisu în plus n-a omorât pe nimeni până acum. 

Mai multe