EBa s-a mutat în casa pentru care Băsescu are dosar?

18 octombrie 2017 22:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mamă singură cu doi copii, Elena Băsescu are un program foarte încărcat. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe parcursul unei zile. Şi, surpriză! Spre finalul acesteia, mezina fostului preşedinte s-a oprit la celebra casă din strada Mihăileanu, despre care se spune că tatăl său şi-a făcut-o cadou pe vremea când era primar.

Elena Băsescu (37 de ani), odinioară europarlamentar, s-a retras, de ani buni, din viaţa politică. Economist de meserie, s-a angajat la Camera de Comerţ, ieşind, practic, din lumina reflectoarelor.

Anul trecut a divorţat discret de tatăl copiilor ei, Bogdan Ionescu. Sofia (4 ani) şi Traian (3 ani) îi umplu, se pare, cea mai mare parte din timp. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe EBa de-a lungul unei zile obişnuite. Dis-de-dimineaţă, îmbrăcată într-un taior închis la culoare, format din pantalon şi sacou, şi având în picioare o pereche de pantofi sport, mezina lui Băsescu s-a urcat împreună cu fiica ei în maşină şi au plecat spre grădiniţă.

Următoarea oprire a Elenei a fost, firesc, la serviciu. La finalul programului, EBa s-a urcat din nou în Mercedes-ul alb şi s-a oprit la grădiniţa Sofiei de unde a preluat-o pe cea mică. Surpriza a venit însă seara, când cele două nu s-au îndreptat spre cartierul rezindenţial Stejarii, unde se mutaseră după divorţ, ci în strada Ştefan Mihăileanu, unde Traian Băsescu a cumpărat la un preţ derizoriu un apartament într-o vilă, pe vremea când era primar al Capitalei. 

Mai multe