El este cascadorul care şi-a riscat viaţa în «Nea Mărin Miliardar»!

9 februarie 2018 20:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul cascador Aurel Popescu (72 de ani) ne-a vorbit despre comedia „Nea Mărin Miliardar”, unde a colaborat cu regizorul Sergiu Nicolaescu.

„Am ieşit la pensie forţat, acum 4 ani, după un accident vascular. Am făcut echipă și cu alţi cascadori, precum Constantin Totoescu, Dide Nicolae și Paul Filipescu, care a dublat-o pe Brânduşa în scena cu motocicleta. Eu eram bucătarul care fugea în jurul piscinei urmărit de Amza cu maşina și zidarul care rămâne agăţat de streaşina casei sau  reporterul. S-au tras multe duble, la scenele cu motocicletele”, își amintește el, cu nostalgie. Am lucrat mult cu Sergiu Nicolaescu, cu o echipă de profesionişti. După fiecare zi de filmare el şi Amza Pellea aveau grijă de noi să avem tot ce ne trebuie.

În acelaşi film a jucat şi soţia sa, Tamara Popescu (65 de ani): „Eram tânără, roşcată cu breton, am 2-3 apariţii scurte. Popescu (65 de ani): „Eram tânără, roşcată cu breton, am 2-3 apariţii scurte. O întâlnire cu Amza şi Papaiani, când îi spune unchiului  că sunt logodnica lui la recepţia hotelului!”, ne-a spus actriţa. 

Mai multe