El i-a fost ca un fiu Titei Bărbulescu: „Mi-a spus să nu mai stau în chirie, să mă mut în apartamentul ei”

8 decembrie 2021 20:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista de muzică populară Tita Bărbulescu a murit sâmbătă, 4 decembrie, la vârsta de 85 de ani. Solista se afla la un azil de bătrâni, unde fusese internată de fostul ei soț. Regretata artistă a fost condusă pe ultimul drum, marți, 7 decembrie, discret, așa cum a și trăit.

Cântărețul Sebastian Comăneci, care a locuit și în apartamentul regretatei artiste, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu aceasta, pentru Star Popular.

„A fost mentorul meu! M-am apropiat foarte mult de dumneaei în 2010, cu un an înainte am cunoscut-o în casă lui Dolănescu, am început să colaborez cu dumneaei și m-a ajutat foarte mult din punct de vedere profesional. Va rămâne o doamna specială pentru mine. 

Dumneaei a insistat foarte mult să vin în festivalul de la Topoloveni, voia să mă promoveze. Au trecut vreo trei ani până a prins încredere în mine că să mă ajute pe plan artistic.

Când a ajuns să-și dea seama că o iubesc la modul cel mai serios, profesional, atunci s-a convins că sunt un mare admirator”, a declarat Sebastian Comăneci pentru sursa anterior menționată. Se pare că interpreta l-a îndrăgit încă de când l-a cunoscut și l-a văzut ca pe un fiu pe Sebastian. Cei doi au format o relație strânsă, bazată și pe îndredere, astfel că artistul a ajuns să și locuiască în apartamentul regretatei cântărețe.

Cum a ajuns Sebastian Comăneci să locuiască în apartamentul Titei Bărbulescu 

„Mi-a spus că pleacă în America și mi-a spus să nu mai stau în chirie, să mă mut în apartamentul ei, să am grijă de cățeii ei. Mi-a spus de la început că stau trei luni, apoi mă duc în altă parte. Nu m-am supărat, a fost o înțelegere de ambele părți”, a mai declarat Sebastian Comăneci. Apartamentul a rămas ulterior gol, după ce artista a fost mutată de fostul soț într-un azil de bătrâni, acolo unde și-a petrecut ultimii ani din viață.

„Nu cred ca a fost o idee rea (să o ducă la azil n.r), avea niste probleme de sanatate si avea nevoie de ingrijiri. E adevarat, fostul sot mai trecea sa-i aduca ce avea nevoie, si eu, si o vecina… eu zic ca a fost o alegere foarte buna s-o duca acolo”, a mai spus Sebastian Comaneci.

Mai multe