Ele sunt vedetele care și-au tunat sânii în 2015

21 decembrie 2015 18:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Partea corpului pentru care vedetele apelează cel mai des la medicii esteticieni este bustul. Anul acesta, 6 vedete și-au modificat sânii, în țară, sau în străinătate.

Prima vedetă care a apelat în 2015 la chirurgia estetică este Julia Jianu. În martie, artista s-a prezentat la cabinetul emdicului Ion Zegrea și și-a mărit bustul cu implanturile sunt de 445 de mililitri fiecare, marca Mentor. Costurile procedurii se ridică la 3.500 de euro.

Pentru că slăbise, iar bustul i se lăsase, în iunie, Jasmine a trecut și ea pe la același medic care a hotărât să-i ridice sânii cu proteze 350 ml. Intervenţia a durat două ore și a costat aproape 3.000 de euro. „Sunt foarte încântată de rezultat. Eram foarte îndoită de mărime, voiam să-mi pună o cantitate mai mică, însă l-am ascultat pe medicul Ion Zegrea şi, zic eu, rezultatul este foarte bun. Deocamdată sunt bandajată, m-am externat deja şi stau cuminte câteva zile. Nu am voie să fac efort deloc, iar luni voi merge la clinică pentru consultaţie”, a declarat Jasmine pentru Click!

A treia vedetă care și-a ridicat sânii cu proteze siliconice a fost Antonia. După ce a născut a doua oară, ea s-a programat în august la medicul Constantin Stan care i-a făcut bustul mai ferm. Cântăreața a trebuit să scoată din buzunare 6.000 de euro.

În septembrie, și Oana Radu a recurs la această intervenție, după ce a slăbit 60 de kg. Ion Zegrea este cel care i-a făcut sânii să arate ca în adolescență. A cincea vedetă care și-a lăsat decolteul în ”mâna” specialistului a fost Anamaria Prodan.

În octombrie, aceasta s-a operat în străinătate, ea renunțând la silicoane din cauza unor rpobleme de sănătate. Ultime pe lsita vedetelor care și-au dus sânii la doctor, este Nicoleta Luciu. Bustul uriaș care a consacrat-o a devenit o amintire. Bruneta și-a înlocuit silicoanele mari, de aproape 1.200 de ml, cu unele mai mici, de aproape 750 de ml.

Mai multe