Ele sunt vedetele cu magazin în mall! De la cine poţi să-ţi cumperi haine

6 aprilie 2017 14:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri seară a fost un eveniment special pentru Brigitte Năstase care a intrat în rândul vedetelor, proprietare de magazine în mall-uri. Nevasta lui Ilie Năstase a muncit mult ca să le aducă româncelor haine de lux la preţuri promoţionale şi în paralel cu un shop online pe care l-a deschis, vedeta a ţinut special să aibă şi un showroom. Nu ar fi singura vedetă care s-a încumetat să pornească la drum cu o astfel de afacere.

Brigitte Năstase le oferă româncelor brand-uri de top în magazinul ei, pentru că a vrut să le înveţe pe femei cu brand-uri celebre de care în străinătate abia se pot apropia. Bruneta nu este însă singura vedetă de la noi care se ocupă cu o astfel de afacere.

Andreea Raicu a fost şi ea prezentă zilele trecute tot într-un mall bucureştean unde şi-a dus colecţia semnată de ea într-un magazin de top care comercializează mai multe brand-uri renumite.

Bianca Drăguşanu este o altă vedetă care a pătut palma cu un renumit magazin din mall. Blonda şi-a dus rochiile de seară la un magazin cu care a intrat în parteneriat pentru a i le vinde la preţuri promoţionale, în paralel cu numeroasele comenzi pe care fosta asistentă tv le primeşte la atelierul ei de croitorie, unde are şi showroom.

Vedeta a anunţat recent că pe lângă colecţiile de rochii de seară şi de mireasă pe care le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor, a lansat şi o mini linie pentru fetiţe în care se regăsesc opt modele superbe de ţinute pentru micile prinţese. Pentru această colecţie, Bianca a fost inspirată de fiica ei, Sofia, în vârstă de 6 luni, pe care o va creştina luna viitoare.    

Mai multe