Ele sunt vedetele dependente de peruci

23 septembrie 2015 23:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu dau prea des bani la coafor, însă când le vezi la televizor, pe scenă, în reclame sau la evenimente mondene, au părul aranjat ca în reviste.

Şi asta pentru că cele mai îndrăgite artiste de la noi ascund în dulapurile lor cel puţin o perucă. La 79 de ani, Stela Popescu stârneşte invidii cu părul ei roşcat, bogat şi perfect coafat. Distinsa actriţă recunoaşte însă că este vorba despre o perucă. ”Am vreo şase peruci cu diverse coafuri şi lungimi diferite de păr, mai lung sau mai scurt”, ne-a spus actriţa.

Corina Chiriac (65 de ani) este obişnuită să poarte peruci încă din tinereţe şi are o metodă personală de a-şi regenera părul destul rar. Se rade în cap, îşi dă cu gaz şi îşi freacă rădăcinile cu usturoi, iar în perioada în care face tratamentul umblă numai cu peruci.

Cristina Stamate (69 de ani) poartă şi ea ”păr fals”. De ani buni, actriţa are aceeaşi perucă, în formă de coc şi cu breton des şi nu a renunţat la ea nici măcar pe patul de spital, în ianuarie 2015, când a fost operată pe cord deschis.

Aşa arată pe stradă, în viaţa de zi cu zi

Mai multe