Elena Băsescu chiar are cele mai mari buze de până acum! A exagerat cu injecțiile

27 iunie 2020 12:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Băsescu are 40 de ani, trei copii minunați, a trecut printr-un divorț, ulterior printr-o despărțire de bărbatul cu care își reîntemeiase o familie. Și-a lansat o afacere cu haine, a anunțat că revine în politică și, cu toate acestea, uneori ne surprinde cu alegeri pe care nimeni nu i le înțelege. De exemplu, acum a atins un record în ceea ce privește volumul buzelor ei, fiind aproape de nerecunoscut.

Pe 24 aprilie, EBa a împlinit vârsta de 40 de ani. Privind pozele realizate de fotoreporterii Click!, fie în București, fie pe Litoral, e greu să crezi că peste mezina lui Traian Băsescu au trecut deja patru decenii, şi unde mai pui că este şi mămica a trei copii: Sofia Anais (6 ani și 10 luni), Traian Junior (5 ani și 4 luni) și Anastasia (2 ani). Însă, dacă pentru a-și întreține trupul Elena s-a bazat mereu pe sport, pe ambiție și pe "ambalajul" de lux, fiind o împătimită a hainelor de firmă, pentru față bruneta a apelat mereu la medicii esteticieni.

De ani buni, mezina lui Traian Băsescu își mărește buzele prin injectarea de acid hialuronic, dar de adata aceasta a atins un record care o dezavantajează. Rezultatul este ostentativ și o transformă foarte mult.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Elena Băsescu, la 40 de ani: mașină nouă, afacere nouă. Și coafura și-a schimbat-o

Elena Băsescu, mamă eroină: cu bebeluşul în ham, cu copiii mari de mână

Mai multe