Elena Băsescu i-a rupt turta mezinei Anastasia. Ce a ales nepoata lui Băse de pe tăviță

12 iunie 2019 18:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fetița Elenei Băsescu și a lui Cătălin „Tomată” a împlinit un an pe 4 iunie, ocazie cu care părinții au făcut un eveniment special la piscină și, conform tradiției, i-au rupt turta micuței Anastasia. Acest moment a implicat și alegerea unor obiecte de pe tăviță, obiecte despre care se zice că i-ar influența destinul. Sărbătorita a ales Constituția României, un stetoscop și cheile mașinii.

Pe data de 4 iunie, nepoțica fostului președinte Traian Băsescu a împlinit un anișor de viață. O ocazie importantă pentru familie să îi facă prima petrecere fastuoasă, primul tort și, bineînțeles, să respecte tradiția de a rupe turta care, iată, se mai păstrează vie și astăzi. Mai ales că presupune și un moment interesant, plin de suspans, când copilașul alege de pe o tăviță trei obiecte despre care se spune că îi pot prevesti destinul.

Anastasia a fost îmbrăcată în hăinuțe create de Elena Băsescu

Petrecerea de un anișor a avut loc la o piscină amenajată frumos cu multe baloane colorate, iar mămica s-a asortat ca de obicei, cu copilașii. După cum se știe, EBa are un atelier care realizează ținute superbe mamă-copil.

De data aceasta, Anastasia și mămica ei au purtat rochițe elegante, roz. Au fost prezenți prieteni ai familiei, însoțiți de copilașii lor. S-au jucat, au mâncat tort, iar finalul petrecerii a culminat cu momentul în care Anastasia a ales câteva lucrușoare de pe tavă: cheia mașinii, stetoscopul și pixul, împreună cu Constituția României. Cu siguranță bunicul Traian Băsescu ar fi fericit dacă măcar unul dintre nepoți i-ar călca pe urme.

Citește și:

Elena Băsescu, mamă eroină: cu bebeluşul în ham, cu copiii mari de mână

Elena Băsescu, în haine de firmă, Ioana Băsescu, «modestă» şi nemachiată. Cum arată pe stradă

Mai multe