Elena Băsescu, lecție de stil la botezul unui fost coleg din Parlamentul European

13 octombrie 2017 15:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mezina fostului preşedinte Traian Băsescu a început să-şi umple agenda de evenimente în ultima vreme. După nunta lui Alex Erbaşu cu frumoasa Andra Iacob, unde i-a luat faţa rivalei sale, Maria Grigoriu, Elena (37 de ani) a petrecut din nou în urmă cu doar câteva zile şi nu a trecut deloc neobservată.

EBa a devenit din ce în ce mai prezentă la petrecerile pe care le organizează prietenii ei şi stă cât mai puţin pe acasă. În urmă cu doar câteva zile, bruneta a participat la un botez, iar ţinuta a fost cea care a scos-o repede în prim plan. Bruneta a purat o rochie în cloş de culoare neagră cu impremeu floral pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de culoare roşie. Emoţionată, fosta soţie a lui Bogdan Ionescu (Syda) a luat bebeluşul în braţe şi deşi a trecut ceva timp de când şi ai ei erau la fel de mici, s-a descurcat de minune.

Elena Băseacu a aceptat invitaţia de la participa la evenimentul de creştinare organizat de un fost coleg din Parlametul Europeran, care zilele trecute şi-a botezat băieţelul nou-născut.

În urmă cu două săptămâni, Elena Băsescu a încins ringul de dans într-o rochie verde smarald la nunta lui Alex Erbaşu cu Andra Iacob, eveniment la care a auzit că ar fi fost printre invitaţi, fostul ei soţ, Bogdan Ionescu, cu actuala lui iubită, modelul Maria Grigoriu.     

Mai multe