Elena Băsescu, mamă model pe pârtie. Ce veseli sunt Sofia și Traian Jr.!

10 februarie 2019 12:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare fan al sporturilor de iarnă, Elena Băsescu (38 de ani) le-a transmis și copiilor ei pasiunea pentru ski. Fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu și-a petrecut weekend-ul pe pârtia de la Predeal, împreună cu Sofia (5 ani) și Traian Jr. (4 ani).

Elena Băsescu a petrecut câteva ore de vis pe pârtia de la Predeal, împreună cu cei doi copii mai mari ai ei. Mărturie stau imaginile publicate de fiica cea mică a fostului președinte al României pe contul personal de Facebook.

Haine groase, bujori în obraji, multe zâmbete și pupici. E clar, cei trei s-au simțit minunat, iar lecțiile de ski au fost o plăcere. Eba a fost ea însăși instructor pentru Sofia și Traian. Fiica lui Traina Băsescu a lăsat placa ei deoparte și i-a învățat pe cei mici să alunece corect pe skiuri, cu răbdare și cu zâmbetul pe buze. Rezultatul a fost o zi întreagă petrecută pe pârtie, până la aprinderea nocturnei.

Elana Băsescu, mamă, iubită și femeie de afaceri

Pe vremuri era considerată “fata lu’ tata”, o prințesă răsfațată, preocupată de modă, de haine de firmă și de reviste glossy. În ultima vreme însă, percepția despre Elena Băsescu s-a schimbat radical. Publicul a descoperit-o treptat pe Eba și altfel: mamă, gospodină, iubită grijulie și femeie de afaceri. La mai puțin de doi ani de la  divorțul de Bogdan Ionescu, alias Syda, tatăl celor doi copii mai mari ai ei, Elena și-a refăcut viața alături de afaceristul Cătălin Tomată (26 de ani) și a devenit mamă pentru a treia oară.

De curând, vedeta și-a deschis o afacere cu haine pentru copii, asta pe lângă faptul că se ocupă, cu brio, și de afacerile din domeniul culinar ale iubitului ei: pizzeria și pub-ul din Capitală.

Citește și:

Elena Băsescu munceşte cot la cot cu iubitul la pizzeria familiei

Ce drăgălaşi sunt copiii Elenei Băsescu! Toţi trei fac reclamă la noua afacere cu haine a mamei lor

Mai multe