Elena Băsescu, prima vacanţă după ce a născut

11 august 2018 17:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

La două luni după ce a devenit pentru a treia oară mămică, Elena Băsescu a fugit în vacanţă cu noul ei iubit, Cătălin Tomata. Mezina fostului preşedinte se distrează în largul mării pe un yacht de lux, aceasta fiind prima ei escapadă de când a început să schimbe scutece din nou.

Elena Băsescu este o mămică dedicată celor trei copii ai săi, Sofia Anais, Traian jr. şi micuţa Anastasia. dar şi-a făcut un pic de timp şi pentru ea. Bruneta se află într-o vacanţă cu noul ei iubit, Cătplin Tomata, pe care l-a făcut de curând tătic. Cei doi petrec pe o ambarcaţiune de lux şi  par că au uitat de griji. Cătălin şi Elena fac baie în largul mării şi se bucură de o apă cristalină.

Elena Băsescu a născut-o pe Anastasia în urmă cu două luni 

Elena Băsescu a născut o fetiță la începutul lunii iunie. Micuţa este cel de-al treilea copil al mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu. Mândru nevoie mare, bunicul Băsescu a fost primul care a făcut publică fotografia cu bebelușul și a dezvăluit numele micuței.

Elena Băsescu a adus-o pe lume pe fiica ei prin cezariană, la o maternitate privată din Capitală. Bebelușul a avut 3,77 kg și 53 cm la naștere și se numește Anastasia.

Elena Băsescu are doi copii din mariajul cu fostul soț

Elena Băsescu trăeieşte o frumoasă poveste de dragoste cu noul ei iubit, Cătălin Tomata, mai mic decât ea cu 12 ani. Bruneta s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais (5 ani) și Traian Junior (3 ani), într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. 

Mai multe