Elena Băsescu va avea o fetiță. Prima poză cu burtica, într-o rochie super mulată

29 martie 2018 15:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Băsescu este cu adevărat fericită, după o perioadă complicată, marcată de divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Anais Sofia (5 ani) și Traian Jr. (3 ani). Fiica cea mică a fostului președinte este însărcinată din nou, cu noul ei iubit, mai tânăr decât ea cu 12 ani.

A fost nevoie de paparazzi pentru a descoperi cea de-a treia sarcină a Elenei Băsescu. Foarte discretă cu viața ei personală după divorțul de Bogdan Ionescu Syda, Eba nu a dat de bănuit că este gravidă, deși mai are puțin și naște. Nu a luat deloc în greutate, spre deosebire de primele două sarcini, și-a păstrat stilul de viață activ și a evitat hainele mulate.

Abia acum, când mai are două luni de sarcină, Elena Băsescu a acceptat să-și arate burtica, într-un pictorial pentru revista VIVA! Îmbrăcată într-o rochie crem, foarte mulată, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este imaginea femeii împlinite, împăcată cu viața ei. Ea însăși recunoaște că a ajuns la un echilibru care o face fericită.

”Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil”, a declarat Elena pentru VIVA!

Elena Băsescu a dezvăluit că va avea o fetiță, exact așa cum a visat. ”Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani”, a spus Eba.

Mai multe