Elena Cârstea, despre mariajul ei: «Nu ne-am căsătorit în biserică»

23 februarie 2016 20:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Timp de 25 de ani, Elena Cârstea a cântat, a iscat scandaluri cu comentariile ei spumoase și a lăsat tezaurului muzical românesc o mulțime de piese care și astăzi sunt pe buzele multora. Cu toate acestea, în 2006 a luat drumul Americii, stabilindu-se în Florida alături de bărbatul care i-a devenit soț, Glenn, dar și de cele două fiice pe care le-a adoptat în urmă cu mulți ani, Adriana și Sanda.

Pentru soțul ei, Elena Cârstea are numai cuvinte de laudă, este persoana care i-a schimbat viața și concepția despre bărbați. S-au cunoscut pe internet, ea a mers de câteva ori în vizită, până când americanul a oprit-o acolo și i-a cerut să-i fie soție.

Despre dragoste și căsnicie, dar și despre adaptarea în America, artista a vorbit pentru Marea Dragoste/ RevistaTango.ro. Cârstea a trecut bine peste anevrismul cerebral care i-a pus viața în pericol, se bucură de o viață civilizată, în care cel mai de preț dar este familia sa: Glenn și cele două fiice, deși îi este în permanență dor de România.

În toamna acestui an se împlinesc 10 ani de când vedeta a devenit doamna Muttart, dar Elena și Glenn nu s-au căsătorit în biserică: "Am îmbrăcat rochie de mireasa, dar nu am fost la biserică. Am făcut cununia și am fost la Grădina Botanică, însă nu ne-am căsătorit în biserică și nu am trecut la nicio religie. El e catolic, eu sunt ortodoxă, dar acum ne ducem la ambele biserici. Suntem foarte liberi la minte. Ne ducem unde ne e bine", a declarat artista pentru publicația online amintită.

Legat de marea ei dragoste, muzica, Elena spune că a renunțat de când a plecat în SUA: "Nu am mai cântat deloc în anii ăștia. Nu am vrut să cânt. Nu m-am dus nici să încerc, pentru că m-am gândit că sunt prea în vârstă să mă duc. Am fost numai în Las Vegas unde am luat un Loc I pentru „Nu sunt perfectă”, pentru compoziție."

Mai multe