Elena Cârstea își plânge surorile decedate. Ofelia a murit de cancer, iar Sanda, asfixiată

6 noiembrie 2019 13:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Cârstea nu-și ascunde trăirile și le împărtășește pritenilor virtuali și bucurii, și necazuri. Cuprinsă de dor, solista plânge după sora ei, Ofelia, care a murit de cancer în 2017, la vârsta de 48 de ani. Interpreta a mai pierdut o soră cu ani în urmă, pe Sanda, care a murit asfixiată la 28 de ani.

Elena Cârstea (57 ani) își deplânge sora moartă. Ofelia a fost răpusă de o boală necruțătoare, în anul 2017, la doar 48 de ani. Suferea de cancer și s-a chinuit enorm. ”Dragă mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Elena Cârstea ieri, pe Facebook, când Ofelia ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere.

Elena Cârstea:«Am asistat la autopsia surorii mele»

Nu este pentru prima dată când Elena primește o astfel de lovitură de la viață. Cu mulți ani în urmă, cântăreața a mai pierdut o soră, pe Sanda, aceasta având doar 28 de ani. În 2009, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, la acea vreme, "Happy Hour", Elena Cârstea a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la felul în care sora sa, Sanda, și-a găsit sfârșitul. "Am asistat la autopsia surorii mele. Sora mea, Sanda, avea 28 de ani şi a murit asfixiată. Nu am vrut ca părinţii mei să o vadă aşa, la morgă. Când am găsit-o avea degetele rupte şi cred că a fost torturată. Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare, pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinătate cu vasul şi cu echipajul", a dezvăluit artista, care a mai spus că a vrut să investigheze mai multe cu privire la acest subiect, dar a primit amenințări cu moartea.

Soțul ei și-a pierdut fiul în 2016

Și în 2016, în familia vedetei a fost doliu, atunci când fiul soțului ei mai mare a murit, la doar 30 de ani, după ce mult timp a avut probleme cu drogurile. Elena Cârstea locuiește de peste 10 ani în SUA, unde s-a căsătorit cu americanul Glenn Muttart. Cântăreața a înfiat două fetițe, pe Sanda (23 ani) și pe Adriana (19 ani).

Citește și:

Exclusiv! Elena Cârstea, cel mai sincer interviu: «Eu întotdeauna am făcut audienţă la TV»

Tragedii în lanţ. Elena Cârstea şi-a pierdut şi a doua soră

Mai multe