Elena Cârstea: «M-am apucat de cântat, sunt deschisă invitaţiilor»

5 decembrie 2015 21:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Cârstea (53 de ani) a petrecut românește departe de casă, în SUA, unde este stabilită de ani buni, mai exact din 1998.

Totodată, cântăreața revenit pe scenă după o absență de doi ani și jumătate. Pe 28 noiembrie, Cârstea a acceptat să cânte pentru prima dată pentru românii stabiliți peste Ocean, într-un spectacol organizat de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Evenimentul a avut loc la Catedrala «Sf. Gheorghe» din oraşul Southfield, Michigan și a fost organizat de către Societatea «Avram Iancu».

Elena Cârstea s-a fotografiat alături de câțiva români îmbrăcați în costume populare, care au adus și produse tradiționale precum: slănină, sarmale, cârnați și celebra palincă. “Acum, că tot m-am apucat de cântat, sunt deschisă invitaţiilor”, a punctat artista pe Facebook, după concert.

Recent, Elena a revăzut România alături de fiica ei mai mare, Sanda, care a dorit să-și cunoască mama biologică. În toamna anului 2009, Elena Cârstea a trecut peste o mare cumpănă: a fost diagnosticată cu anevrism cerebral, s-a operat, iar cu timpul lucrurile au luat-o pe un făgaș bun. A fost mereu susţinută de familie, soţul Glenn Muttart şi fiicele Sanda (18 ani) şi Adriana (15 ani).

Mai multe