Elena de la Mandinga a mers în vacanţă cu părinţii

25 iulie 2015 22:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iată că se poate să te distrezi şi cu părinţii în vacanţă, în ciuda diferenţei de vârstă, de nevoi şi de mentalităţi. O demonstrează Elena de la Mandinga care, în această vară, a petrecut în Spania cu mama şi tatăl ei.

 „A fost o vacanţă spontană, ne-am hotărât cu două zile înainte. Am aflat că am o săptămână liberă şi am zis să profit. Am luat bilete de avion la preţ maxim, că aşa am eu norocul, dar n-a mai contat. M-am simţit perfect în Spania”, povesteşte Elena Ionescu (27 de ani), solista Mandinga

S-au cazat într-o vilă luxoasă din Javea şi toată ziua au lenevit la plajă, la piscină, au mâncat fructe de mare şi au băut cocktailuri sub umbreluţă. Din acest punct de vedere, artista a fost pe aceeaşi lungime de undă cu părinţii ei. 

„Ei sunt ca mine, le place mult marea, îi uită Dumnezeu la plajă. Nu am colindat prea mult, decât o zi în Valencia, care era la 100 km distanţă, şi asta pentru a merge la concertul lui Marc Anthony, şi încă o zi plimbare prin Barcelona, de unde ne-am şi îmbarcat înapoi spre ţară. A fost prima vacanţă în străinătate împreună cu părinţii. Aşa, prin ţară, am mai fost cu ei”, mărturiseşte Elena.

Mai multe