Elena Gheorghe a trecut prin momente grele când a născut: «Nu mai mişcase de patru ore»

15 iulie 2018 16:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe a povestit despre momentul în care cel de-al doile copil a venit pe lume. A ajuns la spital deoarece nu credea că fătul din pântece mai mișcă, însă după câteva ore fiica ei a venit pe lume. Elena Gheorghe a mărturisit că până să ajungă în spital ea nu mai mișcase în burtică de mai multe ore, însă atunco când a ajuns la spital, fiica ei a început să devină foarte activă.

Artista și-a dorit pentru un moment să se întoarcă înapoi acasă, însă fiica ei a venit pe lume doar cu câteva ore mai târziu. Elena Gheorghe a publicat mesajul cu prilejul zilei de naștere a fiicei sale, care în urmă cu un an venea pe lume.

"Acum un an, la 6 dimineața am fugit la spital căci nu mai mișcase de vreo 4 ore, ea care era foarte activă, m-am speriat îngrozitor, mai ales că în ultimele zile avem tot mai des “burta tare” și cum am pus piciorul în spital a început dansul ei preferat, de mi-o lua burta în toate directiile:) Am vrut să mă întorc acasă, dar am zis să mă vadă domnul doctor, dacă tot am ajuns până acolo și bine am făcut căci la 11:22 și-a facut apariția raza noastra de soare. La mulți ani, puiul meu drag și bun, să fii sănătoasă și mereu cu zambetul pe buze!", a fost mesajul scris de Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe pregătește un nou proiect discografic

Elena Gheorghe a stat pe tușă în ultima perioadă deoarece a pregătit un nou album din cariera ei muzicală. „Pregătesc multe proiecte, chiar de anul trecut, pentru că sunt într-o continuă muncă, lucrez la un album nou, aşa că d-asta am dispărut un pic din peisaj, nici nu am mai fost la foarte multe evenimente. În două săptămâni o să filmez un clip în Bucureşti. Suntem fascinaţi de ce se întâmplă în studio pentru că se întâmplă nişte lucruri foarte mişto. O să vedeţi o nouă etapă a artistului Elena Gheorghe”, a explicat Elena Gheorghe pentru viva.ro.

Mai multe