Elena Gheorghe, rochii sexy la Eurovision. Fanii se întreabă dacă a purtat lenjerie intima

4 martie 2020 20:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Întrebarea care a stat pe buzele celor care au urmărit duminică marea finală națională ”Eurovision 2020”, difuzată de TVR 1, a fost dacă Elena Gheorghe (34 de ani), gazda evenimentului, a purtat sau nu lenjerie intimă pe sub superba rochie de seară.

Artista a ocolit subtil răspunsul, pentru a menține misterul, fanii ei împărțindu-se în două tabere. Pentru că s-a simțit de minune pe scena din Buzău, unde Roxen, reprezentanta noastră la marea finală din Olanda, care se va desfășura în perioada 12-16 mai, și-a prezentat cele cinci piese din competiție. Elena s-a simțit bine în această postură, de vedetă tv, așa că așteaptă un proiect tv: “Nu aș spune nu provocării unei emisiuni tv, de ce nu? Un artist  adevărat trebuie să dea dovadă că se poate descurca oricând, atât ca intervievat, cât și de cealaltă parte a baricadei”. 

Elena Gheorghe a susținut, la finalul show-ului, și un recital, care s-a bucurat de succes. Rochia alba purtată de artistă a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai curajoase ținute ale vedetei, din întreaga ei carieră. 

Mai multe