Elena Gheorghe, superbă la doar patru zile după naștere. A fost externată

19 iulie 2017 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe și beblușul său au fost externați miercuri, 19 iulie, din maternitatea privată unde cântăreața a născut. Deși au trecut doar patru zile de când a adus pe lume fetița, Elena arată superb și pare să se simtă senzațional.

Elena Gheorghe a publicat pe contul său de Facebook, în ziua externării, o fotografie cu ea și cei doi copii ai săi: Nicholas și fetița care a venit pe lume cu doar patru zile în urmă. „Plecăm acasă”, a scris artista pe rețeaua de socializare, mulțumind totodată medicilor de la clinica privată care au avut grijă de ea și de micuță.

Îmbrăcată într-o rochie verde, răcoroasă, de vară, Elena Gheorghe arată atât de sexy, încât nici n-ai spune că tocmai a trecut printr-o naștere. Frumoasa cântăreață pare a fi într-o formă de invidiat și e gata să revină în atenția fanilor.

Cu o zi înainte de externare, când Elena se afla încă în spital, soțul său s-a ocupat de pregătirile pentru fiica lor care urmează să ajungă în sânul familiei. I-a pregătit un pătuiț superb care abia o așteaptă: „Tati aranjează totul pentru prințesă. Încă nu e gata, dar am primit poza și m-am entuziasmat. Fundițele nu sunt punctul lui forte. și mai sunt chestii de montat...”, a scris Elena pe contul de Facebook înainte de externare.

Mai multe