Elena Ionescu a lansat o piesă de amor după divorțul dureros

23 noiembrie 2019 19:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta solistă de la Mandinga, Elena Ionescu (31 de ani), revine cu o nouă piesă, „Ce e dragostea”, după divorțul de Dragoș Răzvan Stanciu.

”Asta e o întrebare la care am încercat să caut un răspuns şi care m-a facut să creez această piesă în urma trăirilor personale. Viaţa e frumoasă şi trebuie trăită asumat şi fără regrete, oricum ar fi ea. Cel mai frumos lucru e că indiferent prin ce trecem noi oamenii, prin experienţe plăcute sau mai puţin plăcute, să reuşim să le acceptăm si să desprindem tot ce e mai bun şi constructiv. Inspiraţia din viaţa reală m-a făcut să creez această piesă de suflet în care poate vă veţi regăsi unii dintre voi. E o piesă sinceră şi făcută cu multă dragoste. Cel mai important pentru mine e că am lucrat cu profesionişti care au putut expune povestea aşa cum a fost ea”, a spus ea.

Solista speră ca anul ce vine să fie unul mai bun: “În 2020 vreau să fiu mai vizibilă şi, de ce nu, poate să particip la un show de televiziune. Relaţia cu fostul soț e una normală, trebuie ca cel mic să nu sufere. Băieţelul nostru are 1 an şi 3 luni şi stă cu părinţii mei”, a mai adăugat cântăreața.

Mai multe