Elena Ionescu a născut un băiețel! Artista a devenit mămică pentru prima oară

3 august 2018 16:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, poate în sfârșit să-și strângă bebelușul în brațe! Elena a născut vineri, 3 august, un băiețel perfect sănătos și se află, momentan, la secția de terapie intensivă. Soțul Elenei, Dragoș Răzvan Stanciu, a fost să îi viziteze pe Elena și pe micuț în spital și a oferit presei primele declarații cu privire la fericitul eveniment.

Elena Ionescu a mers în această dimineață la o clinică privată din București pentru a da naștere primului ei copil. Din cauza unei intervenții chirurgicale la nivelul ochilor, pe care a efectuat-o în trecut, cântăreața a fost nevoită să nască prin cezariană, pentru a nu se expune riscurilor. Artista a născut un băiețel perfect sănătos, care se va numi Răzvan Andrei. Atât Elena, cât și micuțul, sunt bine, artista aflându-se momentan la terapie intensivă. 

„Acum o oră (a născut n.r). Elena e ok. E la terapie intensivă. Am fost, am vorbit cu ea, a spus că vrea să plece acasă. Ăla mic e ok și el. L-am văzut, ășa, în treacăt. Prima oară m-am uitat, n-am știut dacă-i al meu, dacă nu-i al meu. Mă întrebau pe urmă câte kile are, ce înălțime. Mi-a zis doamna asistentă 2,900. N-am mai auzit nimic, am rămas acolo, a început să și plângă. Toată ziua va sta la terapie intensivă. Îl cheamă Răzvan și ne gândim mai departe. S-ar putea Răzvan Andrei, dar ne mai gândim”, a declarat Dragoș Răzvan Stanciu, soțul Elenei Ionescu, pentru Antena Stars.

Elena Ionescu a născut prin cezariană

Artista a fost sfătuită de medic să nască prin cezariană pentru a e evita orice riscuri care ar putea apărea în timpul nașterii, având în vedere că în trecut, aceasta a fost nevoită să-și facă o operație la ochi. „Nu pot naște natural pentru că am făcut o operație la ochi și doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă și că este pe propria mea răspundere. Îți dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuși o operație. Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână și jumătate după ce nasc am spectacole. Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp. 

Mai multe