Elena Ionescu a revenit pe scenă cu o piesă latino

21 noiembrie 2018 16:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pauza pe care şi-a luat-o imediat după ce a devenit mămică s-a încheiat. Elena Ionescu a născut în această vară şi deja a lansat o nouă piesă. Fosta solistă a trupei Mandinga a vrut o melodie latino, gând care a urmărit-o încă din perioada când îl avea în pântece pe băieţelul ei.

Elena Ionescu a fost o gravidă foarte activă şi la fel de energică a demonstrat că este şi imediat după ce a devenit mămică. Focoasa solistă şi-a revenit repede după operaţia de cezariană pe care a suferit-o şi şi-a recăpătat şi silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată cu mult sport şi mâncare bio de la fermă. Acum, că a terminat şi cu botezul fiul ei, eveniment care a avut loc recent, artista se poate concentra din nou pe cariera ei muzicală.

  "Piesa e făcută de mine, linie şi text, iar producţia a făcut-o Super Chill. E o piesă care am considerat că mă reprezintă, este latino, de aici şi numele «Latina». Mi-era dor să mai fac o piesă latino. În perioada sarcinii au avut o sclipire şi am zis că voi scoate o piesă nouă, dar să fiu şi în formă. Imediat ce am simţit că este momentul, am făcut-o pentru fanii mei", a spus Elena Ionescu. 

Elena Ionescu s-a căsătorit în secret cu tatăl băieţelului ei

Solista este căsătorită cu Dragoș Stanciu, eveniment care a avut loc foarte discret. Cei doi şi+au unit destinele înainte ca băiețelul lor Răzvan să se nască. Solista povestea chiar înainte de a deveni mămă că este extrem de emoţionată şi abia aşteaptă să revină în forţă pe scenă. 

„E un copil foarte liniștit. (..) Încă de la început am făcut sport și m-a ajutat foarte mult treaba asta pentru că este un copil care s-a adaptat și nu-mi produce niciun fel de problemă. Simt doar că am o mică greutate în plus, dar altceva nu mă deranjează. Am avut o sarcină pe care le-o doresc tuturor femeilor. Am luat 11 kilograme”, a explicat Elena, care acum a reuşit să slăbească 8 kilograme.

Citeşte şi:

Prima imagine cu băiețelul Elenei Ionescu! Cine vor fi nașii micuțului

Elena Ionescu,ex-Mandinga, se pregătește să nască! «La o săptămână după, am și concert»

Mai multe