Elena Ionescu s-a externat. A dezvăluit numele bebelușului său

6 august 2018 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Ionescu a născut un băiețel perfect sănătos și de curând a fost externată alături de bebeluș. Elena Ionescu radiază de fericire și se simte o femeie împlinită acum. Soțul i-a fost alături în fiecare moment, iar acum cei doi sunt o familie completă.

Elena Ionescu a oferit primele declarații cu privire la naștere și a mărturisit că se simte foate bine, este puțin obosită, însă acest lucru este irelevant față de bucuria de a aduce pe lume un copil.

Elena Ionescu nu a întâmpinat niciun fel de problemă la naștere, vedeta a mărturisit că a atunci când și-a luat copilașul în brațe a izbucnit în lacrimi.

„Sunt bine, în afară de obosită. Sunt fericită, împlinită. Răzvănel stă astupat că nu are voie la soare şi mergem acasă. Abia aştept să-l duc acasă şi să mă odihnesc. Naşterea a fost foarte bine. Este o experienţă pe care nu o asemeni cu altceva. Când l-am luat în braţe am plâns de fericire şi nu mi-a venit să cred că în mine a fost aşa ceva. E cuminţel, acasă dau de greu, aici toată lumea m-a ajutat. Nu mai ştii pe ce lume eşti, ştii doar că eşti fericit”, a declarat Elena Ionescu pentru Antena Stars.

„Cel mai tare mă sperie lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore”, a declarat Elena în urmă cu ceva timp.

Mai multe