Elena Merișoreanu, bună de fotomodel și la 69 de ani! A făcut furori pe podium

7 noiembrie 2017 17:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză la un eveniment de modă! Luni seară, 6 noiembrie, Elena Merișoreanu (69 de ani) și-a făcut apariția la o prezentare cu ștaif, în calitate de manechin. Îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, artista care a defilat pentru designerul Seila Gurdal a fost aplaudată intens de public.

Jovială, în vervă, dar și extrem de emoționată, așa s-a prezentat Elena Merișoreanu la cea de-a 18-a ediție a evenimentului ”Soirées de la Mode by Alin Gălățescu”, dedicat Reginei Maria, care a adunat 17 designeri talentați, la Hotelul Hilton din București.

Solista de muzică populară a participat în calitate de model pentru designerul Seila Gurdal și a îmbrăcat o ținută spectaculoasă, accesorizată cu bijuterii care au transformat-o într-o adevărată regină.

Dacă în cei peste 30 de ani de activitate muzicală a urcat de mii de ori pe scenă, de data aceasta, pe podiumul de prezentare a avut emoții mari. ”Am avut emoții mari pentru că nu am fost niciodată până acum în rolul ăsta. Am participat pentru că mi-a plăcut tematica, iar regina Maria a fost și  este un model pentru mine. Nu au fost necesare dimensiunile de manechin, nici vârsta, așa că am acceptat și sunt foarte mândră. Ținuta mea a fost meritul Seilei Gurdal, o femeie foarte talentată, a muncit foarte mult, și cred că o să port rochia și la un concert”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Momentul în care artista și-a făcut apariția pe scenă a fost intens aplaudat de către public și, deși a fost cel mai în vârstă manechin, s-a descurcat de minune în privința pașilor. Designerul Lilia Caraush a avut grijă ca solista să arate ca o adevărată regină cu ajutorul coroniței cu pietre, lucrată manual.

Mai multe