Elena Soare: «De când a murit, am tot visat-o pe Ileana. Îmi spunea că-l așteaptă pe Cornel»

3 decembrie 2019 13:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea morții lui Cornel Galeș i-a șocat pe apropiați, dar și pe fostele colege de scenă ale Ilenei Ciuculete. Cântăreața de muzică populară Elena Soare ne-a povestit un vis care îți dă fiori pe șira spinării. În contextul actual, poate fi văzut ca o premoniție.

În ultima vreme, cântăreața Elena Soare a visat-o întruna pe Ileana Ciuculete, care a murit pe 14 martie 2017. Artista a simțit atunci că trebuie neapărat să dea ceva de pomană. ”De când a murit, am tot visat-o. Îmi spunea că-l așteaptă pe Cornel să-i aducă «nu știu ce». Nu am luat în seamă când s-a întâmplat prima dată, dar visele s-au repetat. O visam că mă pupă, că mă ia în brațe. O visam în biserică la Titulescu, unde veneau și Ileana cu Cornel. Tot acolo a avut loc slujba de înmormântare pentru Mihai Constantinescu. Și el venea acolo cu Simona. Dumnezeu să-l odihnească! M-am gândit că Ileana are nevoie să-i dau ceva de pomană și am făcut acest lucru. La început o visam zi de zi, apoi, pe măsură ce îi mai dădeam ceva de pomană, visele au încetat. Am visat-o până ---în octombrie. Atunci i-am făcut iar o colivă”, ne-a mărturisit Elena Soare.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață la 64 de ani, pe data de 14 martie 2017. Cornel Galeș a murit duminică, 1 decembrie, într-un tragic accident de mașină în Spania, țară în care se mutase de doi ani de zile. Cornel se afla la volanul autoturismului, când un alt șofer l-a lovit în plin. Tragedia a avut loc în localitatea Torrent, de lângă Valencia.

Citește și:

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A petrecut alături de prieteni, cu trei ore înainte de tragedie

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

Mai multe